CONTACT

WIE ZIJN WIJ?

NR7EVEN

Al meer dan 15 jaar is Nr7even een gevestigde uitgaansgelegenheid in het centrum van Heerlen. Je vindt ons aan het Pancratiusplein, waar we elke vrijdag- en zaterdagavond klaar staan om jou een geweldig weekend te bezorgen. Dan zijn we van 22:00u tot 3:30 uur open, voor iedereen vanaf 21 jaar.

Zien we jou dit weekend?

Nr7even is opgedeeld in twee areaʼs, zodat elke feestvierder bij ons op zijn plaats is. In het café zoek je de gezelligheid op onder het genot van een drankje. In de late uurtjes verandert het in een feestcafé, waar de dj je ongetwijfeld zal vermaken met feesthits van alle jaren en top 40-muziek. In het café is plaats voor 300 mensen. In ons cafégedeelte is bovendien een cocktailbar aanwezig, waar twee bartenders de hele avond cocktails staan te shaken voor onze bezoekers.

Ben je meer van de HOUSE/TECHNO?

Dan vinden we jou in het clubgedeelte, waar alle beats van nu worden gedraaid. Van house tot techno, onze dj draait de muziek die jouw voetjes van de vloer haalt. In onze club passen 200 mensen.

Contactformulier

Contactformulier
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram