CONCEPTS BY NR7

FRIDAY AFTERNOON

Met meer dan vijfhonderd bezoekers per editie is Friday Afternoon niet alleen steevast uitverkocht, maar ook de meest gezellige en meest succesvolle borrel na werktijd in de regio.

Een unieke mix van informeel borrelen met collegaʼs, vrienden en relaties, maar ook het onderhouden van je netwerk in een ongedwongen sfeer. Dat is wat Friday Afternoon tot zoʼn geslaagd concept maakt. 

Sprankelende welkomstdrankjes, live muziek en smakelijke hapjes zijn de ingrediënten van het meest spraakmakende evenement na werktijd.

Laat je bedrijf zieN!

Friday Afternoon is de meest succesvolle borrel in de regio. Deze drukbezochte borrel is dan ook een uitermate geschikte gelegenheid om je bedrijf te laten zien. Tegen scherpe tarieven bieden wij diverse mogelijkheden en zeer interessante marketingtools om je bedrijf bij een breed publiek bekend te maken.

VOLGENDE EDITIE: 31 MAART 2023


BUY TICKETS BEDRIJFSARRANGEMENTEN

WE PRESENT

In samenwerking met Remcom, creëerden wij begin 2013 het concept ‘Thirty Up!ʼ 30up! is een heerlijk ouderwetse avond in de ‘discotheekʼ, net als vroeger! De populairste hits, Dance Classics, Guilty Pleasures, Disco, Soul, Funk, Punk, New Wave en Rock laten je swingen tot in de kleine uurtjes! Met altijd top DJʼs, een vette lichtshow en videoclips uit de 70ʼs, 80ʼs en 90ʼs. 

Je kunt als dertigplusser thuis op de bank gaan hangen of op een kruk in een grijs café gaan zitten. Maar daar zitten we als dertigplusser toch niet op te wachten. We hebben geen zin in een ‘Ball der einsamen Hertzenʼ… We willen op stap! In een ongedwongen sfeer en met leeftijdsgenoten genieten, feesten en dansen op de classics van weleer. Nou, dat kan… 

VOLGENDE EDITIE: 17 MAART 2023

BUY TICKETS!

WE PRESENT

Het concept We Present haalt jaarlijks een aantal keer bekende Nederlands naar Zuid-Limburg om er samen met jullie een onvergetelijke stapavond van te maken!

VORIGE EDITIE

Voor de tweede editie hebben we niemand minder dan Domien Verschuuren weten te strikken. Hij is geen onbekende van Heerlen, aangezien hij in 2015 tijdens Serious Request een hele week op het Pancratiusplein gewoond heeft in het Glazen Huis.

Kom jij met ons mee genieten en dansen op de lekkerste muziek van het moment? Houd onze events pagina in de gaten!

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram