EVENT VENUE

FEESTJE GEVEN ?

Heb je iets te vieren? Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor feestjes en borrels, buiten onze vaste openingstijden. Verjaardagen, jubilea, personeelsfeestjes en borrels: je kunt het zo gek niet bedenken, of we organiseren het voor je. Alles is mogelijk!

Met onze ervaring verzorgen we feesten op maat, van 50 tot 500 personen, geheel naar eigen wensen en inzichten. Van loungeclub tot feestcafé, we hebben voor elke party een oplossing: met of zonder decoraties, entertainment of muziek. We functioneren niet alleen als budgetbewaker of regisseur van je feest, maar vooral als de gastheer die je verdient!

Iets te eten?

Feestvieren gaat niet altijd op een lege maag. We bieden dan ook verschillende mogelijkheden aan als het gaat om catering. We werken nauw samen met een professionele cateraar uit de buurt, die elke wens kan vervullen om jouw gasten te verwennen. Van hapjes tot een walking diner, geheel naar jouw wensen.

Cocktails Maken?

Opzoek naar een leuk uitje? Volg een cocktailworkshop bij Nr7even! Hoe maak je de perfecte cocktail? Onze professionele cocktailbartender leert het je in een twee uur durende workshop vol lol en interessant informatie. Je leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. En misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op. (vanaf 8 personen)

Capaciteit: 10-500 personen


Geavanceerd licht & geluid


Groot verwarmd terras


Beamer & Projectie


Meerdere LCD schermen


WiFi - Internet


Garderobe


Cocktailbar


music-notecrossmenumove linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram